2-Komponentti spray paketti! Omatäyttö spray, pohjamaali ja lakka
2-Komponentti spray paketti! Omatäyttö spray, pohjamaali ja lakka 2-Komponentti spray paketti! Omatäyttö spray, pohjamaali ja lakka

2-Komponentti spray paketti! Omatäyttö spray, pohjamaali ja lakka

Astetta laadukkaampi paketti! Merkkikohtainen spraymaali sekä 2K epoksipohjamaali ja 2K kirkaslakka

86,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Näillä tuotteilla pääset jo erittäin laadukkaaseen lopputulokseen!

Tilauksesta sekoitettu & purkitettu spray värikoodin mukaan sekä siihen yhteensopiva 2k pohjamaali ja 2k kirkaslakka spray.

Tämä setti sopii hyvin paikkakorjauksiin, osamaalauksiin ja maaliruiskun korvaajaksi kaikenlaisissa maalausprojekteissa. Purkitettu maali on 1k "basecoat" sävy ja pohjamaali seka kirkaslakka ovat 2k tuotteita. Spraypulloissa on laadukkaat viuhkasuuttimet.

-SprayMax 2K epoksipohjamaalilla 400ml ( isompi kuin kuvassa )on erinomaiset korroosionsuojaominaisuudet ja tarttuvuus metallipintoihin, kuten teräs, galvanoitu    teräs ja alumiini. Nopea kuivumisaika, liuotinkestävä, hyvä eristys kosteutta vastaan.  Ei sisällä isosyanaattia. Käyttöaika 48h.

  • Poista suojakorkki tölkin pohjasta ja vedä tappi kokonaan sisään työnnetyn renkaan avulla. Tämä vapauttaa veitsen, joka tunkeutuu alumiinisäiliön seinämään.
  • Tämän jälkeen patruuna pyörii 360 °, on täysin auki ja vapauta kovetin.

-SprayMax 2K kirkaslakka kuivuu nopeasti, kestää hyvin sääolosuhteita ja kemiallisia vaikutuksia. Erinomainen kiilto ja levittyvyys. Korkea     UV-suoja, ei haalistu. Kestää auton polttoaineita. Käyttöaika 48h.

-Aktivoi kovete painamalla purkin korkissa oleva punainen nappula pohjassa olevaan tappiin. Helppo painaa vaikka lattiaa vasten. Sekoita   hyvin.