Silco Ajovalojen korjaussarja
Silco Ajovalojen korjaussarja
Silco

Silco Ajovalojen korjaussarja

Korjaussarja himmentyneiden ajovalojen korjaukseen. Höyrystää lakan, ei tarvitse ruiskua. Helppo ja nopea ajovalojen korjaus. Riittää noin 40 umpioon.

240,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Korjaussarja himmentyneiden ajovalojen korjaukseen. Höyrystää lakan, ei tarvitse ruiskua. Helppo ja nopea ajovalojen korjaus. 

Paketissa kuumennusmuki lakan höyrystämiseen, virtalähde, lakka 0,6l, suojamaski ja teippi. Sisältää UV-suojan. Riittää n. 40 umpiolle. Lakkaa saa myös erikseen lisää. 

  1. Puhdista ajovalon linssi kauttaaltaan ja kuivaa puhtaalla liinalla.
  2. Suojaa umpion muut osat käyttämällä teippiä, jos umpioita ei irroiteta, suojaa ajoneuvosta tarvittavat osat.
  3. Hio umpion pinta epäkeskohiomakoneella kauttaaltaan. Puhdista liinalla jokaisen hiontavaiheen välillä. Hio ensin karkealla ja lopuksi hienolla. P320 => P400 => P500 => P600 => P800 => P1000 => P1200 => P1500
  4. Pyyhi umpion linssi märällä liinalla kauttaaltaan ja kuivaa toisella liinalla heti perään. Pinnasta tulee tasainen ja maitomainen. Tarkasta, ettei pinnassa ole hiontanaarmuja, jos näet hiontanaarmuja, toista hionta kunnes pinta kauttaaltaan tasainen ja maitomainen.
  5. Lisää 80-100ml ajovalojen korjauslakkaa mukana toimitettavaan kuumennusmukiin ja sulje kansi. Anna kuumentua 5-6 min ja odota kunnes ulos tulee höyryä.
  6. Kohdista höyry 1cm päästä ajovalon linssiin alhaalta ylöspäin, kunnes linssi on täysin kirkas. Pidä kuumennusmuki pystyssä, höyry ei saa pisaroitua umpion pinnalle, vaan pinta on höyrytettävä tasaisesti. Oltava naaman läheltä vähintään 40cm etäisyydellä, älä hengitä höyryä.
  7. 80-100ml ajovalojen korjauslakan työaika on n. 4-5 min. Käytön jälkeen anna pinnan kuivua 10 minuuttia, jonka jälkeen pinta on kuivunut. Jos korjauslakkaa jää jäljelle, anna jäähtyä 5min ja kaada loppu takaisin pulloon uutta käyttöä varten.