Pro setti!!  Merkkikohtainen spray värikoodilla + Pohjamaali & Lakka
Pro setti!!  Merkkikohtainen spray värikoodilla + Pohjamaali & Lakka
CT

Pro setti!! Merkkikohtainen spray värikoodilla + Pohjamaali & Lakka

Astetta laadukkaampi spraypaketti. Sisältää laadukkaamman purkin pohjamaalia ja kirkaslakkaa. Ammattituotteet.

66,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Tilauksesta sekoitettu & purkitettu spray värikoodin mukaan sekä ominaisuuksiltaan astetta paremmat, ammattikäyttöön tarkoitetut pohjamaali ja hyvä kiiltoinen 1k kirkaslakka spray 400ml. 

Tämä setti sopii hyvin paikkakorjauksiin, osamaalauksiin ja yleisesti maaliruiskun korvaajaksi kaikenlaisissa satunnaisissa maalausprojekteissa. Vaivaton ja käyttövalmis, 1-komponenttisena kestää myös säilytystä. Spraypullossa on laadukas viuhkasuutin.

Yhdellä spraylla maalaat noin 1-2 neliömetrin kokoisen alueen (2 - 3 maalikerrosta), hieman ohiruiskutuksen määrästä riippuen. Spraypulloon voidaan sekoittaa myös RAL -sävyt, moottoripyöräsävyt, candyt tai värimallin perusteella sekoitetut sävyt kohteeseen kuin kohteeseen.

Spraypaketin maalit ovat 1-komponenttisia, pidempääkin säilytystä kestäviä.


Sävyn tilausta varten tarvitset seuraavat tiedot: MERKKI / MALLI / VUOSIMALLI / VÄRIKOODI (Esim. VW Golf 2011 LA5W).


Sileä, tasainen pohja on paikkakorjauksessa kaiken perusta ja sanelee lopputuloksen.  Rasvanpoisto ennen ensimmäistäkään maalikerrosta sekä välihiomisten jälkeen on myös tärkeä työvaihe, josta ei kannata lintsata, etenkään muoviosien kanssa. Tee rasvanpoisto kaksivaiheisesti nukkaamattomalla liinalla. Pyyhi alue kauttaaltaan ensin märällä liinalla ja kuivaa sitten puhtaalla, toisella liinalla.