TARJOUS! Tornador Classic Z-010  puhdistuspistooli
TARJOUS! Tornador Classic Z-010  puhdistuspistooli

TARJOUS! Tornador Classic Z-010 puhdistuspistooli

Paineilmalla toimiva tehokas puhdistuslaite. puhdistaa kovat ja pehmeät pinnat tehokkaasti. Lika irtoaa välittömästi kankaista, matolta ja kiinteiltä pinnoilta.

53,40 €
89,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Paineilmalla toimiva tehokas puhdistuslaite. Toimii loistavasti ajoneuvon sisäpintojen sekä konehuoneen puhdistamiseen. Portaaton pesuaineen säätö. 1L säiliö, käyttöpaine 6-9 bar.

Tornador hoitaa haastavimmatkin yksityiskohdat helposti. Kartion muotoinen suutin ja värähtelevä kärki luovat tornadopuhdistustoiminnon, joka puhdistaa kovat ja pehmeät pinnat terhokkaasti. Lika ja lika irtoavat välittömästi kankaista, matolta ja kiinteiltä pinnoilta.

Käytä Tornador-autonpuhdistuspistoolia kojelaudassa, ovipaneeleissa, ohjauspyörässä, kangasverhoilussa, matossa, lattiamatoissa ja istuinten välissä. Tornador puhdistaa vaikeapääsyisissä paikoissa istuinten välissä ja saumoissa. Koska se vapauttaa niin vähän nestettä, pinnat kuivuvat nopeasti. Käytä ulkopuolelta Tornador-autonpuhdistuspistoolia kankaisten avokatujen, rungon saumien, renkaiden ja tunnusten puhdistamiseen.