DeVilbiss GTI PRO LITE kahdella nestesuuttimella
DeVilbiss GTI PRO LITE kahdella nestesuuttimella DeVilbiss GTI PRO LITE kahdella nestesuuttimella DeVilbiss GTI PRO LITE kahdella nestesuuttimella
DeVilbiss

DeVilbiss GTI PRO LITE kahdella nestesuuttimella

Huippusuosittu GTi Pro Lite nyt kahdella eri nestesuuttimella. Peruspaketissa on 1,3mm ja 1,4mm TE20 suutin. Saatavissa myös suuttimia toiveen mukaan.

370,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

DeVilbissin huippusuosittu GTi Pro Lite maaliruisku nyt kahdella eri nestesuuttimella 1,3 mm ja 1,4mm tai 1,2mm ja 1,3mm. TE20 suuttimet peruspaketissa mutta myös toiveita pyritään toteuttamaan. 

Kevyt ja ergonominen GTi Pro Lite on kehitetty antamaan paras mahdollinen lopputulos nykyaikaisilla automaaleilla ja lakoilla. Ilmasuuttimet edustavat alan kovinta kärkeä. 

Erityisesti nykyaikaiset metallihohtovärit asettavat suuria vaatimuksia käytettäville maaliruiskuille. Metallihohtovärejä ruiskutettaessa maaliruiskun hajotustekniikka laitetaan koetukselle, sillä lopullisen värisävyn määrää metallihohtovärin sisältämien metallikiteiden asettuminen märkäkalvoon. Väärin asettuneet metallikiteet taittavat värisävyn väärin, ja lopputulos on jotain muuta, kuin mitä tavoiteltiin. Kiitettävät maalin hajotus- ja levityskyky sekä värintoisto ovat tämän ruiskun valtteja, minimaalista ohiruiskutusta unohtamatta. GTi Pro Lite maaliruiskuja voidaan käyttää sekä vesi- että liuotinohenteisten tuotteiden kanssa.