DeVilbiss GTI PRO LITE kahdella nestesuuttimella 1,2mm, 1,3mm TE10
DeVilbiss GTI PRO LITE kahdella nestesuuttimella 1,2mm, 1,3mm TE10 DeVilbiss GTI PRO LITE kahdella nestesuuttimella 1,2mm, 1,3mm TE10 DeVilbiss GTI PRO LITE kahdella nestesuuttimella 1,2mm, 1,3mm TE10
DeVilbiss

DeVilbiss GTI PRO LITE kahdella nestesuuttimella 1,2mm, 1,3mm TE10

Huippusuosittu GTi Pro Lite nyt kahdella eri nestesuuttimella.

440,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Joko musta tai kultainen runko. DeVilbissin huippusuosittu GTi Pro Lite maaliruisku nyt kahdella eri nestesuuttimella 1,2 ja 1,3 mm. TE10.

Kevyt ja ergonominen GTi Pro Lite on kehitetty antamaan paras mahdollinen lopputulos nykyaikaisilla automaaleilla ja lakoilla. Ilmasuuttimet edustavat alan kovinta kärkeä. 

Erityisesti nykyaikaiset metallihohtovärit asettavat suuria vaatimuksia käytettäville maaliruiskuille. Metallihohtovärejä ruiskutettaessa maaliruiskun hajotustekniikka laitetaan koetukselle, sillä lopullisen värisävyn määrää metallihohtovärin sisältämien metallikiteiden asettuminen märkäkalvoon. Väärin asettuneet metallikiteet taittavat värisävyn väärin, ja lopputulos on jotain muuta, kuin mitä tavoiteltiin. Kiitettävät maalin hajotus- ja levityskyky sekä värintoisto ovat tämän ruiskun valtteja, minimaalista ohiruiskutusta unohtamatta. GTi Pro Lite maaliruiskuja voidaan käyttää sekä vesi- että liuotinohenteisten tuotteiden kanssa. 

Rungossa Silco painatus samaan tyyliin kuin kuvassa 4CR teksti.