Autosävy Spray värikoodin tai toiveesi mukaan
Autosävy Spray värikoodin tai toiveesi mukaan Autosävy Spray värikoodin tai toiveesi mukaan 1K kirkaslakka spray 400ml 1K mattalakka spray 400ml 2-Komponentti kirkaslakka spray 400ml 2-Komponentti mattalakka spray 400ml
CTMix-Fill / COLOR TRADING

Autosävy Spray värikoodin tai toiveesi mukaan

Tuotenumero CTMX99

Tilauksesta sekoitettu spray värikoodin / toiveesi mukaisella sävyllä. Sopii hyvin paikkakorjauksiin.

27,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
5%

Tilauksesta sekoitettu & purkitettu spray värikoodin / toiveesi mukaisella sävyllä täytettynä. Sopii hyvin paikkakorjauksiin, osamaalauksiin ja yleisesti maaliruiskun korvaajaksi kaikenlaisissa satunnaisissa maalausprojekteissa. Vaivaton ja käyttövalmis, 1-komponenttisena kestää myös säilytystä. Spraypullossa on laadukas viuhkasuutin.

Yhdellä spraylla maalaat noin 1-2 neliömetrin kokoisen alueen (2 - 3 maalikerrosta), hieman ohiruiskutuksen määrästä riippuen. Spraypulloon voidaan sekoittaa myös RAL -sävyt, moottoripyöräsävyt, candyt tai värimallin perusteella sekoitetut sävyt kohteeseen kuin kohteeseen.

Valitse tarvittaessa myös kirkaslakka.


Sävyn tilausta varten tarvitset seuraavat tiedot: MERKKI / MALLI / VUOSIMALLI / VÄRIKOODI (Esim. VW Golf 2011 LA5W).


Jos koodia ei löydy tai sävy on mysteeri, saat avun ja spraymaalit mukaan Itä-Helsingin Color Trading Paint Shopista, Vuosaaren sillan kupeesta: Meripellontie 11, 00910 HELSINKI, puh. 0503372727. Tervetuloa!