Automaalipaketti värikoodilla. Helppo setti TI-
Automaalipaketti värikoodilla. Helppo setti TI- Automaalipaketti värikoodilla. Helppo setti TI- Automaalipaketti värikoodilla. Helppo setti TI- Automaalipaketti värikoodilla. Helppo setti TI- Automaalipaketti värikoodilla. Helppo setti TI- Automaalipaketti värikoodilla. Helppo setti TI-
Valspar - De Beer

Automaalipaketti värikoodilla. Helppo setti TI-"henkilölle"!

Tuotenumero CTMX500

Maalipaketti sisältää automaalin 1L, Pohjamaalin 1L, kirkaslakan 1L sekä kovettajan ja ohenteen

199,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Liuotinohenteinen korkealuokkainen värimassa joka viimeistellään kirkaslakalla. Huolellisesti valitut pigmentit takaavat optimaalisen väritarkkuuden. Saatavilla kaikki solid, metallic ja helmiäis/mica -autosävyt. Värimassa ohennetaan suhteella 1:1, ja maalattu pinta kuivuu nopeasti "lakkausta vaille valmiiksi". 

Maalipaketti sisältää:

-Merkkikohtainen automaali värikoodilla 1L

-4CR monikäyttöinen 2k pohjamaali 1L

-4CR kirkaslakka 1L

-Kovete pohjamaalille ja kirkaslakalle

-Ohenne 1L

-Maalinsekoitus kupit

Valitse maalimäärä ja syötä tiedot maalauskohteesta.  Huom! 1 litra värimassaa on ohennettuna noin 2 litraa valmista maaliseosta.


Sävytarkkuus ja maalauksesi onnistuminen tuotteiden riittävyyden ja osuvuuden kannalta ovat prioriteettejamme. Voit myös soittaa tilauksesi; suunnitellaan yhdessä olosuhteet huomioiva ja kustannustehokas tuotekattaus. Pääkaupunkiseudulla mahdollista myös sävyn tarkistus, ylimaalauspaketeissa ilmainen toimitus tai nouto Color Trading Paint Shopista, Itä-Helsingistä. Ota yhteyttä!