Automaalipaketti värikoodilla, 2 Litraa ruiskutusvalmista BC
Automaalipaketti värikoodilla, 2 Litraa ruiskutusvalmista BC Automaalipaketti värikoodilla, 2 Litraa ruiskutusvalmista BC
Valspar - De Beer

Automaalipaketti värikoodilla, 2 Litraa ruiskutusvalmista BC

Tuotenumero CTMX500

Yhteensä 2 litraa ruiskutusvalmista maalia. Valitse haluamasi sävy.

97,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 2 - 4 työpäivää

Liuotinohenteinen korkealuokkainen värimassajärjestelmä, joka viimeistellään kirkaslakalla. Huolellisesti valitut pigmentit takaavat optimaalisen väritarkkuuden. Saatavilla kaikki solid, metallic ja helmiäis/mica -autosävyt. Värimassa ohennetaan suhteella 1:1, ja maalattu pinta kuivuu nopeasti "lakkausta vaille valmiiksi". 

Pakettiin kuuluu tilauksesi perusteella sekoitetun maalisävyn kera erikseen De Beer Refinish -ohenne, sekä hyödyllistä sekoitusvälineistöä. 

Valitse maalimäärä ja syötä tiedot maalauskohteesta.  Huom! 1 litra värimassaa on ohennettuna noin 2 litraa valmista maaliseosta. 


*Base Coat- maalit (värimassat) lakataan lopuksi. Lakka ei kuulu maalipakettiin, voit valita sen erikseen mukaan toimitukseen.


Sävytarkkuus ja maalauksesi onnistuminen tuotteiden riittävyyden ja osuvuuden kannalta ovat prioriteettejamme. Voit myös soittaa tilauksesi; suunnitellaan yhdessä olosuhteet huomioiva ja kustannustehokas tuotekattaus. Pääkaupunkiseudulla mahdollista myös sävyn tarkistus, ylimaalauspaketeissa ilmainen toimitus tai nouto Color Trading Paint Shopista, Itä-Helsingistä. Ota yhteyttä!