Automaalipaketti värikoodilla. Laaja paketti.
Automaalipaketti värikoodilla. Laaja paketti. Automaalipaketti värikoodilla. Laaja paketti. Automaalipaketti värikoodilla. Laaja paketti. Automaalipaketti värikoodilla. Laaja paketti. Automaalipaketti värikoodilla. Laaja paketti. Automaalipaketti värikoodilla. Laaja paketti.
CT

Automaalipaketti värikoodilla. Laaja paketti.

Tuotenumero CTMX500

Hyvä ja laadukas automaalipaketti värikoodilla. Sisältää kaikki oleellisimmat tuotteet maalausprojektiin. Osta 2 settiä niin saat -10% alennuksen.

199,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
10%

Hyvä ja laadukas automaalisetti. Sisältää kaikki oleellisimmat tuotteet maalausprojektiin. Saatavilla kaikki solid, metallic ja helmiäis/mica -autosävyt. Värimassa ohennetaan suhteella 2:1, ja maalattu pinta kuivuu nopeasti "lakkausta vaille valmiiksi". Jos tarvitset enemmän niin tilaa settejä useampi. Saat -10% alennuksen.

Maalipaketti sisältää:

-Merkkikohtainen automaali värikoodilla 1L

-4CR monikäyttöinen 2k pohjamaali 1L

-4CR kirkaslakka 1L

-Kovete pohjamaalille ja kirkaslakalle

-Ohenne 1L

-Rasvanpoistoaine 1L

-Rasvanpoistoliina 5kpl

-4x5m suojakalvo 

-Kitti 1kg

-Maalarinteippi

-Maalinsekoitus kupit x 3

Sävytarkkuus ja maalauksesi onnistuminen tuotteiden riittävyyden ja osuvuuden kannalta ovat prioriteettejamme. Voit myös soittaa tilauksesi; suunnitellaan yhdessä olosuhteet huomioiva ja kustannustehokas tuotekattaus. Pääkaupunkiseudulla mahdollista myös sävyn tarkistus, ylimaalauspaketeissa ilmainen toimitus tai nouto Color Trading Paint Shopista, Itä-Helsingistä. Ota yhteyttä!