Merkkikohtainen 2K akryyli /polyuretaani -maali värikoodilla
Merkkikohtainen 2K akryyli /polyuretaani -maali värikoodilla Merkkikohtainen 2K akryyli /polyuretaani -maali värikoodilla Merkkikohtainen 2K akryyli /polyuretaani -maali värikoodilla
Valspar - De Beer

Merkkikohtainen 2K akryyli /polyuretaani -maali värikoodilla

Tuotenumero CTMX2000

Laadukas ja nopeasti kuivuva 2K akryyli /polyuretaani -maali. Kaikki suorakiilto sävyt.

20,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 2 - 4 työpäivää

Laadukas ja nopeasti kuivuva 2K akryyli /polyuretaani -maali autojen maalaukseen. Helppokäyttöinen, korkeakiiltoinen, kestävä ja erinomainen peittokyky.

Käytetty usein pakettiautojen ja erityisesti vanhempien henkilöautojen maalauksessa. Toimii erinomaisesti myös raskaan kuljetuskaluston, työkoneiden sekä veneiden maalaamiseen ruiskulla.

Saatavilla solid -väreissä (ei-metallivärit), mukaan lukien RAL-sävyt, klassiset valkoiset, mustat, punaiset ym. MYÖS MATTA SÄVYT!

Suorakiiltomaali - ei tarvitse lakata. Lisää vain maalin sekaan kovete.

Sekoitussuhde: 2:1 + ohenne 10%

Lisää ostoskoriin tarvittaessa myös kovete. Oikea ja suositeltu kovete on Debeer 47-55 tai edullisempi 4cr 0407. ( 1 Litraan maalia menee 0,5 litraa kovettajaa)


Sävytarkkuus ja maalauksesi onnistuminen tuotteiden riittävyyden ja osuvuuden kannalta ovat prioriteettejamme. Voit myös soittaa tilauksesi; suunnitellaan olosuhteet huomioiva, kustannustehokas tuotekattaus. Pääkaupunkiseudulla mahdollista myös sävyn tarkistus sekä ilmainen nouto Color Trading Paint Shopista, Itä-Helsingistä. Puh. 0503372727.