2K Automaalipaketti / Suorakiilto 1litra + kovete 0,5l + ohenne 1l
2K Automaalipaketti / Suorakiilto 1litra + kovete 0,5l + ohenne 1l 2K Automaalipaketti / Suorakiilto 1litra + kovete 0,5l + ohenne 1l
Valspar - De Beer

2K Automaalipaketti / Suorakiilto 1litra + kovete 0,5l + ohenne 1l

Tuotenumero CTMX2000

2K Automaali / Suorakiilto 1 litra + kovete 0,5 litra + Ohenne 1 litra

105,40 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 2 - 4 työpäivää

Liuotinohenteinen Valspar - De Beer 2000 on korkealuokkainen 2K akryyli /polyuretaani -maalijärjestelmä autoteollisuuden tarpeisiin. Se vastaa toiveisiin: helppokäyttöinen, ajansäästö märkää märälle maalattaessa, korkealuokkainen suoja ja kestävyys, korkeakiilto sekä kuivumisominaisuudet, jotka on optimoitu isompien pintojen maalaukseen. Ohiruiskutus sulautuu nätisti vanhaan maalipintaan. Saatavilla solid -väreissä (ei-metallivärit), mukaan lukien RAL-sävyt, klassiset valkoiset, mustat, punaiset ym. Suorakiiltomaali - ei tarvitse lakata.


Pakettiin kuuluu maalin kera De Beer Refinish -kovettaja sekä ohenne, maalimäärään suhteutettuna, sekä hyödyllistä sekoitusvälineistöä. Valitse maalimäärä ja syötä tiedot maalauskohteestasi.   


Sävytarkkuus ja maalauksesi onnistuminen tuotteiden riittävyyden ja osuvuuden kannalta ovat prioriteettejamme. Voit myös soittaa tilauksesi; suunnitellaan olosuhteet huomioiva, kustannustehokas tuotekattaus. Pääkaupunkiseudulla mahdollista myös sävyn tarkistus sekä ilmainen nouto Color Trading Paint Shopista, Itä-Helsingistä. Puh. 0503372727.

Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet