Merkkikohtainen spray värikoodin mukaan + Pohjamaali & Lakka
Merkkikohtainen spray värikoodin mukaan + Pohjamaali & Lakka
CTMix-Fill / COLOR TRADING

Merkkikohtainen spray värikoodin mukaan + Pohjamaali & Lakka

Tuotenumero CTMX123

Tilauksesta sekoitettu & purkitettu spray värikoodin mukaan sekä siihen yhteensopiva viuhkasuuttimella varustettu pohjamaali ja kirkaslakka spray.

45,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 pkt
5%

Tilauksesta sekoitettu & purkitettu spray värikoodin mukaan sekä siihen yhteensopiva pohjamaali ja kirkaslakka spray.

Tämä setti sopii hyvin paikkakorjauksiin, osamaalauksiin ja yleisesti maaliruiskun korvaajaksi kaikenlaisissa satunnaisissa maalausprojekteissa. Vaivaton ja käyttövalmis, 1-komponenttisena kestää myös säilytystä. Spraypullossa on laadukas viuhkasuutin.

Yhdellä spraylla maalaat noin 1-2 neliömetrin kokoisen alueen (2 - 3 maalikerrosta), hieman ohiruiskutuksen määrästä riippuen. Spraypulloon voidaan sekoittaa myös RAL -sävyt, moottoripyöräsävyt, candyt tai värimallin perusteella sekoitetut sävyt kohteeseen kuin kohteeseen.

Spraypaketin maalit ovat 1-komponenttisia, pidempääkin säilytystä kestäviä.


Sävyn tilausta varten tarvitset seuraavat tiedot: MERKKI / MALLI / VUOSIMALLI / VÄRIKOODI (Esim. VW Golf 2011 LA5W).


Sileä, tasainen pohja on paikkakorjauksessa kaiken perusta ja sanelee lopputuloksen.  Rasvanpoisto ennen ensimmäistäkään maalikerrosta sekä välihiomisten jälkeen on myös tärkeä työvaihe, josta ei kannata lintsata, etenkään muoviosien kanssa. Tee rasvanpoisto kaksivaiheisesti nukkaamattomalla liinalla. Pyyhi alue kauttaaltaan ensin märällä liinalla ja kuivaa sitten puhtaalla, toisella liinalla.