Evercoat
Evercoat Kitit
  • Näkymä
42,50 €

Täyttävä polyesteripohjainen, vinyyliä sisältävä hybridiruiskukitti, joka tarttuu metalli-, kuitu yms. pinnoille. Ei kutistu.

68,20 €

Evercoat Rage Gold nyt myös isommassa purkissa! Erittäin suosittu etenkin isoissa kittihommissa. Pysyy poikkeuksellisen pitkään hyvänä hiottavana.

86,80 €

Evercoat EZ Lite Commercial kitillä on pitkä levitysaika joten tämä on todellinen leipurin kitti:)

84,00 €

Evercoat rage ultra, paras premium kitti. Tartunta ja hiontaominaisuudet johtuvat patentoiduista raaka-aineista, jotka erottavat tämän tuotteen muista kiteistä.

31,25 € 44,64 €

Evercoat Fiber Tech lasikuitukitti esim. pienten reikien korjaukseen ja kohtiin jotka tarvitsevat tukea ja suurta täyttöä. Sisältää Kevlar kuituja.

99,00 €

Evercoat Optex Rage on väriä muuttava kitti. Vaihtaa väriä pinkistä vihreään kuivuttuaan. Kitti on märkänä pinkki ja kuivuttuaan vaalean vihertävän-harmaa.

31,60 €

Evercoat 440 express pinhole eliminator "rättikitti". Nopea keino täyttää mikrohuokoset, joita on vaikea nähdä ennen pohjamaalausta.

49,60 €

Erittäin suosittu etenkin isoissa kittihommissa. Pysyy poikkeuksellisen pitkään hyvänä hiottavana. Max täyttö 6,3mm.

43,40 €

Geelimäinen viimeistelykitti. Pienten pintavirheiden, hiomajälkien, painaumien täyttämiseen ja tasoittamiseen

59,50 €

Evercoat Ez Ultra Lite on väriltään valkoinen. Soveltuu isoihin tasoituksiin myös pystypinnoilla. Helposti levittyvä ja miellyttävä hiottava.

47,43 €

Joustava kitti muoviosille, ei halkeile vaikka muoviosa joustaisi. Pysyy joustava myös kuivuttuaan.

42,20 €

Evercoat Metal Glaze on vaatimattomasti maailman paras viimeistelykitti! Levittyy nätisti, kuivuu nopeasti ja on myös todella helppo hioa.

13,00 €

Evercoatin muovinen kitinsekoitusalusta. Helppo puhdistaa. Pitkäaikaiseen käyttöön. Koko 30,5 x 30,5cm.

90,40 €

Evercoat Rage Ultra XTRA erikoiskitti isoille pinnoille. Rage ultra xtrassa on levitysaika jopa 40min joten tämä on todellinen leipurin kitti:)

56,92 €

Vaaleanvihreä kevytkitti hyvällä tartunnalla metalliin, galvanoituihin tai alumiiniin sekä kuitupintoihin.

14,32 €

Evercoatin oma muovinen kaavinlasta, jolla kitti saadaan purkista hyvin ulos. Muotoiltu niin, että kitin saa tarkasti otettua, eikä kittiin tule ilmakuplia.