Evercoat
Evercoat Kitit
  • Näkymä
256,68 € 285,20 €

Väriä vaihtava hybridipohjamaali. polyesterisideaine ja epoksi samassa. Patentoitu ominaisuus, pohjamaali vaihtaa väriä hiottaessa. Korroosionesto erinomainen.

93,00 €

Evercoat Rage Gold nyt myös isommassa purkissa! Erittäin suosittu etenkin isoissa kittihommissa. Pysyy poikkeuksellisen pitkään hyvänä hiottavana.

68,75 €

Evercoat EZ Lite Commercial kitillä on pitkä levitysaika joten tämä on todellinen leipurin kitti:)

93,01 € 97,90 €

Evercoat Optex Rage on väriä muuttava kitti. Vaihtaa väriä pinkistä vihreään kuivuttuaan. Kitti on märkänä pinkki ja kuivuttuaan vaalean vihertävän-harmaa.

81,70 €

Evercoat rage ultra, paras premium kitti. Tartunta ja hiontaominaisuudet johtuvat patentoiduista raaka-aineista, jotka erottavat tämän tuotteen muista kiteistä.

45,80 €

Täyttävä polyesteripohjainen, vinyyliä sisältävä hybridiruiskukitti, joka tarttuu metalli-, kuitu yms. pinnoille. Ei kutistu.

169,20 €

Täyttävä polyesteripohjainen, vinyyliä sisältävä hybridiruiskukitti, joka tarttuu metalli-, kuitu yms. pinnoille. Ei kutistu.

25,39 € 33,85 €

Evercoat Fiber Tech lasikuitukitti esim. pienten reikien korjaukseen ja kohtiin jotka tarvitsevat tukea ja suurta täyttöä. Sisältää Kevlar kuituja.

27,30 €

Evercoat 440 express pinhole eliminator "rättikitti". Nopea keino täyttää mikrohuokoset, joita on vaikea nähdä ennen pohjamaalausta.

48,40 €

Erittäin suosittu etenkin isoissa kittihommissa. Pysyy poikkeuksellisen pitkään hyvänä hiottavana. Max täyttö 6,3mm.

38,45 €

Geelimäinen viimeistelykitti. Pienten pintavirheiden, hiomajälkien, painaumien täyttämiseen ja tasoittamiseen

49,60 €

Evercoat Ez Ultra Lite on väriltään valkoinen. Soveltuu isoihin tasoituksiin myös pystypinnoilla. Helposti levittyvä ja miellyttävä hiottava.

39,25 €

Joustava kitti muoviosille, ei halkeile vaikka muoviosa joustaisi. Pysyy joustava myös kuivuttuaan.

13,00 €

Evercoatin muovinen kitinsekoitusalusta. Helppo puhdistaa. Pitkäaikaiseen käyttöön. Koko 30,5 x 30,5cm.

12,00 €

Evercoatin oma muovinen kaavinlasta, jolla kitti saadaan purkista hyvin ulos. Muotoiltu niin, että kitin saa tarkasti otettua, eikä kittiin tule ilmakuplia.